Anticonceptie

In Nederland gebruikt 40 % van de vrouwen de pil als anticonceptiemiddel, terwijl de meeste van deze vrouwen niet precies weet hoe het middel werkt en of het het meest geschikte middel voor hen is.

Er zijn naast de vele verschillende pillen andere anticonceptie-middelen te verkrijgen, zoals het spiraaltje, de pleister, de implanon en de ring. Door de veelheid aan middelen zien vrouwen soms door de bomen het bos niet meer.

Ook kunnen vrouwen klachten krijgen van het anticonceptie-middel dat zij gebruiken. Dit komt vaak door de hormonen die erin zitten. Veel vrouwen blijven hiermee rondlopen, maar dat hoeft niet meer!

Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de verschillende keuzes die je hebt. Alleen dan kun je de beste keuze voor jou maken!

Ik kan je helpen het overzicht in de enorme hoeveelheid aan informatie te krijgen. Samen bepalen wij welke vorm van anticonceptie voor jou het best geschikt is. Of je nu beginnend gebruikster, herstarster of switchster bent, samen kijken wij naar wat het beste bij je past!

Welk middel geschikt voor je is is afhankelijk van verschillende factoren, deze zullen we samen doornemen, om zo tot een goede keuze te komen.

Een afspraak maken is heel makkelijk: bel 06-37432045

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten.