Zwangerschap

Op het moment dat je besluit zwanger te willen worden hoop je natuurlijk dat het snel zal gaan. Bij de meeste stellen lukt het ook binnen een half jaar, maar dit is niet altijd het geval.

Bij 15% van de stellen lukt het niet binnen een jaar. Dit is logisch, want de vruchtbaarheid is een ingewikkeld proces! De vrouw is maar een aantal dagen per maand vruchtbaar en die dagen kunnen dan ook nog per maand wisselen! Hierdoor gaat zwanger worden soms dus niet vanzelf.

Ik breng samen met jou je cyclus in kaart, waardoor het inzichtelijk wordt wanneer je vruchtbare dagen zijn. Ook bespreken we wat jij en je partner zelf  kunnen doen of laten om makkelijker zwanger te raken.

Wil je weten hoe je gezond kunt leven tijdens de zwangerschap?

Tijdens het consult praten we over hoe je baarmoeder en de baby zich ontwikkelen en over hoe je je kans op een gezond kindje kunt vergroten.

Heb je zwangerschapsklachten, zoals misselijkheid,striae, veel aankomen, zwangerschapsdiabetes en slaapproblemen? Vind  je dat je er niet over mag “zeuren”, omdat je gewoon blij moet zijn dat je zwanger bent?

Maak een afspraak en lucht je hart!

Natuurlijk ben je blij met het nieuwe leven dat in je buik groeit! Maar een zwangerschap kan gepaard gaan met allerlei kwaaltjes! Bedenk je maar eens wat er allemaal gebeurt in je lichaam tijdens een zwangerschap! Praat erover, het mag!

Een afspraak maken is heel makkelijk: bel 06-37432045